Referanser

Artikkel fra Kapital nr. 4/2004

Vår pedagogiske tilnærming har vært testet over mange år - og ble omtalt i Kapital for over 10 år siden med positivt fortegn. Klikk denne linken for å se kopi av artikkel.

 

Fagforening

Vårt basiskurs "Virksomhetsstyring av spesialisthelsetjenesten" er så langt gjennomført av over 150 medlemmer av en sentral fagforening innen norsk helsevesen. Evalueringsrapportene fra deltakerne har vært positive.

Vår erfaring - dine muligheter

Våre ressurser har lang erfaring fra undervisning rettet mot næringsliv, høyskole og universitet. Deltakere på våre kurs skal lære raskt og effektivt, og samtidig ha det gøy. Det padagogiske fundament vi bygger våre opplæringskonsepter på er utviklet over de siste 20 år - og baserer seg på å lære gjennom å gjøre.

I tillegg til at våre instruktører og ledelse har bred erfaring med undervisning, har vi knyttet til oss en referansegruppe som er spesialister innen helsesektoren.

Det er vår ambisjon å bidra til å styrke kompetansen innen administrative fagområder, herunder forretningsprosesser, økonomi og virksomhetsstyring i helsesektoren.

Send oss en henvendelse